Wegens toenemende aanvragen, binnenkort ook een mogelijke Rositta Kliniek in België

Onze kliniek wordt steeds populairder. Zowel uit binnen- als buitenland krijgen wij veel aanvragen binnen. Hierdoor hebben wij reeds besloten een Kliniek in Barneveld te openen. Hierdoor kunnen wij steeds meer mensen helpen om iets aan hun Rosacea te gaan doen.

Ondanks de opening van onze tweede vestiging krijgen wij steeds meer verzoeken uit het zuiden van Nederland en België om ook daar een Rositta Kliniek te openen. Om de klassieke stijl (die de klanten in Assen van ons gewend zijn) in takt te houden, is ons oog gevallen op een karakteristiek pand in Turnhout. Dit is net over de grens bij België. Hierdoor zijn mensen met Rosacea (en die hier iets aan willen doen) uit Antwerpen en Brussel, maar ook Nederlandse steden als Breda, Tilburg en Eindhoven, binnen +- 1 uur rijden bij ons in de Kliniek.

Voorinschrijving

Op dit moment zijn we nog druk bezig om alles goed te regelen. Bij voldoende interesse en aanmeldingen, zijn wij voornemend dit prachtige avontuur in België aan te gaan. Is Turnhout een betere locatie voor u? Vul dan onderstaand formulier in.

Like ook onze facebookpagina en houd ook onze website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.