Nieuwe vestiging: Rositta kliniek Goor

De Rositta kliniek wordt steeds populairder. Wij krijgen ontzettend veel aanvragen binnen en daarom hebben wij besloten een rosacea kliniek in het Oosten te openen; Rositta kliniek Goor. Zo kunnen wij steeds meer mensen helpen om iets aan hun rosacea te gaan doen.

Rositta kliniek Goor

Per 1 april 2022 opent onze rosacea kliniek in Goor. Om onze klassieke stijl in takt te houden, is ons oog gevallen op een karakteristiek pand. Het pand is centraal gelegen en goed bereikbaar met zowel het OV als met de auto.

*Er zijn gratis parkeerplekken op eigen terrein.

Rositta kliniek Goor

Gratis consult & huidscan

Op dit moment zijn wij druk bezig met het pand behandel-klaar te maken. Maar we kunnen nu al beloven dat het prachtig wordt!

Per 1 april kunnen we hier beginnen, dus je kan vanaf nu een aanvraag doen voor een GRATIS consult & huidscan in onze vestiging in Goor.