Onze behandelaars

Een compleet team van specialisten en behandelaars is dagelijks bezig met de behandeling van de mensen voor wie wij gezamenlijk zorg dragen. Graag stellen wij ze aan u voor!

 • Rosita Kaijser

  Rosita Kaijser

  Rositta Kayser haar drijfveer is om mensen te behandelen van rosacea en acne en ze weer te laten stralen!

  Rosita Kaijser
 • Miranda Blokzijl

  Miranda Blokzijl

  Miranda geniet er van om samen met de klant te ontdekken wat de triggers zijn van hun Rosacea en hoe ze dit weer kan verbeteren. Haar tip is dan ook: ‘Hou in de gaten wanneer er een uitbarsting komt en schrijf op wat je gedaan/gegeten hebt.

  Miranda Blokzijl
 • Tanja Hijlkema

  Tanja Hijlkema

  Tanja vindt haar werk fantastisch omdat onze klanten altijd zo dankbaar zijn dat ze van hun rosacea afkomen. Het verlichten van de emotionele impact van rosacea is dan ook haar drijfveer.

  Tanja Hijlkema
 • Ria Smeenge

  Ria Smeenge

  Het mooiste aan de behandelingen vind ik dat je de mensen echt ziet opleven. Als mensen beginnen aan de behandeling zijn ze vaak down en negatief over zichzelf. Als de behandeling vordert zie je dat ze weer zin krijgen om zich mooi aan te kleden, ze durven zichzelf weer te laten zien aan de buitenwereld.

  Ria Smeenge
 • Gretha Schutrups

  Gretha Schutrups

  Wat ik het mooiste vind aan mijn baan is dat ik mensen kan helpen die voorheen niet geholpen kunnen worden, dat nu wel kunnen omdat wij DE oplossing hebben voor Rosacea. Ik kwam vaak mensen tegen met Rosacea de verslagenheid was zo groot bij deze mensen. Nu ik de mensen kan behandelen is hun dankbaarheid onvoorstelbaar.

  Gretha Schutrups

KLANTEN VERTELLEN

“EINDELIJK NA AL DIE JAREN EEN OPLOSSING GEVONDEN”

Lees mijn verhaal

NIET ALLES KUNNEN VINDEN WAT JE ZOCHT?

Neem contact met ons op!
Nationaal centrum voor Rosacea in Assen
Bel ons
Afspraak maken