Contact Rositta Contact Rositta

Wat zijn de Ervaringen?

Benieuwd wat klanten zeggen over Rositta tijdens de behandeling?

Jose

dec. '17

Iets minder dan 20 jaar geleden heeft Rositta mij van acné afgeholpen. Blijvend!! Daarvoor had ik al van alles geprobeerd via de huisarts en dermatoloog. Helaas kreeg ik rond mijn 27e rosacea (ik ben nu 35). Daarom ga ik in januari weer naar Rositta. Ik heb er 100% vertrouwen in dat zij degene is die mij het beste kan helpen aangezien rozex, metronidazol, doxycicline enz. niet voldoende werkt.

Selma

okt. '17

Na jaren last te hebben van Rosacea ben ik vorig jaar naar Rositta gegaan. Ik had al een aantal keer voor langere tijd antibiotica gehad en – naast dat het ook bijna niet meer werkte – dat begon mij echt tegen te staan. Na mijn laatste zwangerschap was het echt erger geworden. Ik was perplexed toen ik haar aan de telefoon kreeg en zij mij heel helder kon vertellen wat ze zag in mijn gezicht. Ik ben vorig jaar met haar gestart en ik ben er zo ontzettend blij mee! Ik kan het iedereen aanraden. Ja, het is soms zwaar omdat je ook bepaalde dingen niet mag eten in die periode en ja, ik had ook last van demodex en die bleef lang hardnekkig (wel 2 of 3 maanden). Maar zij gaf niet op en bleef vertrouwen houden en dat steunde mij enorm. Je dient er rekening mee te houden dat je er echt tijd aan kwijt bent, maar het resultaat is echt bijzonder. De pijn in mijn gezicht is weg en het is zoveel rustiger. Je krijgt ook producten van haar mee, en dat werkt prima (terwijl het daarvoor altijd een soort van zoektocht was. Veel complimenten gekregen van mensen naderhand, dus eigenlijk zijn dat complimenten voor haar 🙂 Mocht je meer informatie willen, dan mag je mij altijd een bericht sturen.

Badoux

jun. '17

Ongeveer 4 jaar geleden kreeg ik veel last van vlekjes en puistjes en een erg droge huid. Ik had al vanalles geprobeerd van creme`s tot antibiotica. Alles hielp maar tijdelijk. Door de goede beoordelingen kwam ik bij Rositta terecht. Ze zag direct wat er met mijn huid aan de hand was nl rosacea en demodex. Het was een intensieve periode maar het was het waard. Na 2 weken was de rosacea weg. Demodex is hardnekkig maar gelukkig is deze nu ook weg. Mijn huid gaat er steeds beter uit zien. Ik ben erg blij met het resultaat en zou het ook iedereen aanraden. Lieve Rositta nogmaals bedankt!! Monique