Klanten vertellen over Rositta

Benieuwd wat klanten vertellen over Rositta? Zijn zij van hun Rosacea afgekomen of niet? Lees het hier hieronder of laat zelf ook een review achter wanneer je bij ons onder behandeling hebt gestaan!

Zelf een review achter laten?

Vul dan onderstaand formulier in!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png.

Beste mensen,

Alweer 5 jaar geleden ben ik door Rositta behandeld voor rosacea. Voor die tijd ben ik naar de huisarts en dermatoloog geweest. Ik kreeg rozec-gel voorgeschreven alleen dit hielp helemaal niet en de huid werd alleen maar dunner en nog gevoeliger. Ik was helemaal niet tevreden.

Ik was dan ook heel blij toen ik op internet het forum van Rositta had gevonden. Na ruim 1,5 week door haar behandeld te zijn ben ik alweer 5 jaar rosacea vrij. Nog steeds gebruik ik haar verzorgingsproducten en let ik op mijn voeding. Het gaat gelukkig heel goed met mijn huid en ik ben Rositta dan ook heel dankbaar dat ze mij zo goed geholpen heeft.

Ik kom uit Brabant, zo’n 2,5 uur rijden enkele reis, maar het is het zeker waard geweest.

Rositta hartelijk dank voor alles en ik raad iedereen aan die toch nog twijfelt om zeker te bellen voor een afspraak.

Hartelijke groeten,
Marijke

Hallo lieve mensen,

Acne rosacea een veel voorkomende en een pijnlijke huidaandoening. Artsen kunnen er niets mee dan een hormonen zalf geven of antibiotica kuur…… Daar werd ik niet blij van. Ik heb zelf zo een 4 jaar rosacea en het werd alleen maar erger…..Via internet zag ik een advertentie van Rositta….. Ik was er een beetje dubbel over.

Zou dit echt werken of is het een kwakzalver!! Toch de stoute schoenen aangetrokken en haar gebeld. Het voelde goed en vond het reuze spannend. Foto’s opgestuurd en afspraak gemaakt. In juni ben ik gegaan en de rosacea zat diep dus moesten er aardig wat behandelingen gedaan worden. Ik logeerden bij goede vriendin dus dat was fijn. De afstand was voor mij behoorlijk. Ondanks alle afwegingen en investeringen is mijn gezicht weer helemaal opgeknapt.

Geen vurige ontstekingen en pijn in gezicht. Wat ben ik blij en dankbaar met deze vrouw. Het kostenplaatje verschilt en de producten voor het gezicht kostbaar. Het is het alles waard en verzorg mijn gezicht beter. Voor een ieder een aanrader niet twijfelen gewoon doen. Rositta is een lieve vrouw en weet wat ze doet en ze is eerlijk. Dus ik ben er nog altijd even blij mee en het was het alles waard.

Groetjes Saskia
Katwijk aan zee

VRIJ VAN ROSACEA EN ECZEEM IN ROSWINKEL

Vrij van Rosacea

Al ruim 20 jaar last van Rosacea en het laatste jaar was echt verschrikkelijk.Meerdere keren een antibiotica kuur gehad van ruim een half jaar en als ik stopte dan was het binnen een paar weken terug. Rozex hielp ook maar 2 dagen….. En toen kwam ik op internet Rositta tegen. Binnen de kortste keren waren de ontstekingen weg net als de rode haarvaatjes

De Rosacea zelf was een stuk hardnekkiger maar ook dat gaat weg.Ik ben blij dat ik Rositta gevonden heb want ik had ondertussen het punt bereikt dat ik liever niet meer naar buiten ging zo slecht was mijn huid. Het zou mooi zijn als dermatologen (en schoonheidsspecialisten) zich gingen verdiepen in wat Rositta doet in plaats van alleen maar allerlei troep voorschrijven waar het niet beter van wordt!

Ik wil iedereen met Rosacea of andere huidproblemen sterkte wensen en aanraden om naar Rositta te gaan.

Evelien
Amsterdam

KLANTEN VERTELLEN

 

NIET ALLES KUNNEN VINDEN WAT JE ZOCHT?

Neem contact met ons op!
Nationaal centrum voor Rosacea in Assen
Bel ons
Gratis consult