Wie zijn wij

De Rositta kliniek in Assen is gespecialiseerd in de behandeling van Rosacea. Rositta en haar team van behandelaars zijn er voor u en helpen u graag.

Rositta Kaijser

In 1989 heb ik mijn opleiding tot huidspecialist voltooid in Georgië en heb ik daar een succesvolle praktijk opgebouwd hoofdzakelijk gericht op de behandeling van rosacea en acne. In 1994 ben ik naar Nederland gekomen. Ook hier heb ik een succesvolle praktijk opgebouwd in mijn woonplaats Roswinkel en ben nu na vele jaren alleen gewerkt te hebben sinds 2017 een kliniek in Assen met de mogelijkheid uit te breiden naar 6 behandelkamers en daardoor meer mensen kan helpen.

Mensen helpen

Mijn passie is om mensen te helpen en dan specifiek die problemen hebben met rosacea en acne. Standaard behandelingen elders hebben beperkingen en richten zich op de symptomen, niet op de oorzaak van deze aandoeningen. Dat het wegblijven van rosacea en acne wel degelijk mogelijk is wordt door dermatoloog Wim Venema onderschreven. Honderden cliënten die in het medische circuit uitbehandeld waren heb ik in mijn praktijk wel kunnen helpen en zijn vrij van rosacea en acne.

Mijn specialisme is het behandelen van rosacea en acne met een unieke methode door mijzelf ontwikkeld: de ‘Rositta Methode’. Deze veilige en doeltreffende methode is het gevolg van jarenlange ontwikkeling van kennis en kunde. De rosacea huid en de acne huid worden als het ware ‘gereset’ met als resultaat, een blijvend herstel bij meer dan 95% van mijn cliënten. In slechts enkele gevallen was een aanvullende behandeling nodig.

Het is telkens weer bijzonder om mensen te zien opknappen in enkele weken en bovendien, dat mijn cliënten weer blij en gelukkig zijn geworden. Dat geeft mij enorme voldoening. Het is mijn doel om een definitieve oplossing te bieden aan alle mensen die lijden aan rosacea  en acne.

Huidaandoeningen kunnen door verschillende factoren negatief beïnvloed worden. Denk hierbij aan factoren als stress, hormonale disbalans (bijvoorbeeld tijdens de menstruatie), medicatie, voedsel, cosmetica, drugs, overmatig vitamine gebruik, zonlicht en warmte, maar ook een vochtig klimaat kan van invloed zijn. Garanties kan ik helaas niet geven, hoe graag ik dit ook zou willen. Uit praktijkervaring blijkt wel dat de succesvolle Rositta methode zijn vruchten afwerpt. Bij ruim 95% van de behandelde clïēnten verdween rosacea en kwam deze niet meer terug. Slechts in enkele gevallen was een aanvullende behandeling nodig….. Inmiddels heb ik honderden cliënten kunnen helpen en dat geeft enorme voldoening. Het is telkens weer bijzonder om mensen te zien opknappen in enkele weken en bovendien dat mijn cliënten weer blij en gelukkig zijn geworden. Vaak hadden zij de hoop opgegeven dat er nog iets te doen was aan de rosacea, het beïnvloedt hun kwaliteit van leven. De Rositta methode heeft bewezen dat het kan.

Overtuig jezelf en ga naar het tabblad foto’s om voor- en nafoto’s van mijn cliënten te bekijken alsmede de video’s met interviews van behandelde clïēnten.

Onze behandelaars

KLANTEN VERTELLEN

“EINDELIJK NA AL DIE JAREN EEN OPLOSSING GEVONDEN”

Lees mijn verhaal

NIET ALLES KUNNEN VINDEN WAT JE ZOCHT?

Neem contact met ons op!
Nationaal centrum voor Rosacea in Assen
Bel ons
Gratis consult