Recept voor borrelnoten

Zin om even lekker te snacken? Misschien dat dit recept voor borrelnootjes van Alinda Snoeren iets voor jou is! Mocht je toch last krijgen van rosacea na het eten van deze borrelnoten? Houdt dit dan bij in je dagboek en probeer één van onze andere gerechten.

Ingrediënten:
Kikkererwten (250 gram)
(Kikkererwten uit pot kunnen ook)
Olijf olie
Zeezout

Werkwijze:
Laat de kikkererwten een nacht weken in koud water. Kook de kikkererwten vervolgens ca. 45 minuten. (Kikkererwten uit pot hoeven niet geweekt en gekookt te worden).

Laat de kikkererwten goed drogen en meng ze daarna met een theelepel olijfolie en zeezout naar smaak. Bak de kikkererwten op 180 graden in de airfryer/oven voor ca. 20-30 min en schud deze af en toe om. Als de kikkererwten lekker knapperig zijn, zijn ze klaar.