voorna2

Af van de roodheid
in je gezicht

Hoe behandel je rosacea?

_

Kan rosacea behandeld worden?

Daarin zijn we vrij zeker van ons antwoord: ja! Rosacea is een lastige huidaandoening, waarmee je vaak al een tijdje rondloopt. Als het erger wordt en je er steeds meer last van begint te krijgen, doordat bijvoorbeeld het branderig gevoel of de jeuk toeneemt, of de roodheid in je gezicht erger wordt, stap je toch maar naar de huisarts. Helaas herkent de huisarts niet altijd rosaceaklachten, maar als hij dat wel doet, dan schrijft hij een antibioticum of een hormoonzalf voor om de klachten te verminderen. Wel meldt de huisarts dat het lastig is om van rosacea af te komen. Deze boodschap komt vaak aan als een klap in het gezicht; je had juist gehoopt dat je een oplossing zou krijgen waarmee je van de rosacea af zou komen.

Wat als medicijnen niet helpen?

_

Meerdere zalfjes, antibiotica of andere medicijnen tegen rosacea geprobeerd?

Je hebt inmiddels meerdere zalfjes en andere medicijnen geprobeerd, maar helaas zie je weinig resultaat. Wij, als Rositta Kliniek, zijn zeker geen voorstander van het behandelen van rosacea met medicijnen. We zien vaak dat het niet het gewenste resultaat oplevert, het verergert de klachten soms zelfs. In jouw zoektocht naar de oplossing voor rosacea stuit je ook op licht- en laserbehandelingen bij rosacea. Sommige patiënten zijn enthousiast en sommige minder, maar er is nog niet veel succes geboekt met een blijvend positief resultaat.

Rosacea behandelen met de Rositta Methode®

_

Een huid zonder papels, pustels en roodheid

Wat wij in onze klinieken zien is dat bovengenoemde behandelingen helaas niet altijd het gewenste of meest optimale resultaat bieden. Klachten verminderen niet of een klein beetje, of de klachten verdwijnen wel, maar dan slechts tijdelijk. En dat wil je eigenlijk niet; je levenslang laten behandelen voor rosacea. De Rositta Kliniek werkt met de Rositta Methode®, een bewezen techniek die nagenoeg in alle gevallen leidt tot een blijvend klachtenvrij gezicht. Voor de Rositta Kliniek maakt de ernst van rosacea niet uit. Ook zeer ernstige rosacea kan succesvol worden behandeld met de Rositta Methode®. De voor- en nafoto’s laten dit duidelijk zien. Ons doel is om jouw huid geheel vrij te krijgen van papels, pustels en roodheid.

Vrijblijvend consult en gratis gezichtsscan

Benieuwd welk advies onze huidspecialisten voor jouw huid hebben? Maak een afspraak voor gratis advies én gezichtsscan.