Wie-zijn-Wij Afspraak-Maken-Rositta-Mobiel

Over ons Rositta Kaijser

Mijn passie is om mensen te helpen en dan met name degene die problemen hebben met rosacea en acne.

Afspraak maken

Rositta Kaijser

Rositta Kaijser: “In 1989 heb ik mijn opleiding tot huidspecialist voltooid in Georgië en heb ik daar een succesvolle praktijk opgebouwd  hoofdzakelijk gericht op de behandeling van rosacea en acne. In 1994 ben ik naar Nederland gekomen. Ook hier heb ik een succesvolle praktijk opgebouwd in mijn woonplaats Roswinkel en heb nu, na vele jaren alleen gewerkt te hebben, klinieken in Zwolle, Amstelveen Roosendaal (NB), Heeswijk-Dinther, Zevenaar en Aalsmeer.”

Mensen helpen

“Mijn passie is om mensen te helpen en dan met name degene die problemen hebben met rosacea en acne. Standaard behandelingen elders hebben beperkingen en richten zich op de symptomen en niet op de oorzaak van deze aandoeningen.

Mijn specialisme is het behandelen van rosacea en acne met een unieke methode die door mijzelf is ontwikkeld: De Rositta Methode’. Deze veilige en doeltreffende methode is het gevolg van jarenlange ontwikkeling van kennis en kunde. De rosacea- en acnehuid worden als het ware ‘gereset’ met als resultaat een blijvend herstel bij meer dan 95% van mijn patiënten. In slechts enkele gevallen is een aanvullende behandeling nodig.

Huidaandoeningen kunnen door verschillende factoren negatief beïnvloed worden. Denk hierbij aan factoren als stress, hormonale disbalans (bijvoorbeeld tijdens de menstruatie), medicatie, voedsel, cosmetica, drugs, overmatig vitaminegebruik, zonlicht en warmte, maar ook een vochtig klimaat kan van invloed zijn. Garanties kan ik helaas niet geven, hoe graag ik dit ook zou willen. Uit de ervaring blijkt wel dat de succesvolle Rositta Methode zijn vruchten afwerpt.  Inmiddels heb ik honderden patiënten kunnen helpen en dat geeft enorme voldoening. Het is elke keer weer bijzonder om mensen binnen enkele weken te zien opknappen en weer blij en gelukkig zien worden met hun huid. rosacea beïnvloedt toch de kwaliteit van leven. Vaak hadden zij de hoop opgegeven dat er nog iets te doen was aan de rosacea. De Rositta Methode heeft bewezen dat je weer rosaceavrij door het leven kunt.”

Overtuig jezelf en lees de verhalen van onze patiënten op klantenvertellen.nl of op onze eigen verhalenpagina!