Wie-zijn-Wij Afspraak-Maken-Rositta-Mobiel

Over ons Rositta Kaijser

Mijn passie is om mensen te helpen en dan met name degene die problemen hebben met Rosacea en Acne.

Afspraak maken

Rositta Kaijser

In 1989 heb ik mijn opleiding tot huidspecialist voltooid in Georgië en heb ik daar een succesvolle praktijk opgebouwd  hoofdzakelijk gericht op de behandeling van Rosacea en Acne.
In 1994 ben ik naar Nederland gekomen. Ook hier heb ik een succesvolle praktijk opgebouwd in mijn woonplaats Roswinkel en heb nu, na vele jaren alleen gewerkt te hebben, klinieken in Hoogeveen, Barneveld, Amstelveen Roosendaal (NB), Heeswijk-Dinther, Rozendaal en Goor.

Mensen helpen

Mijn passie is om mensen te helpen en dan met name degene die problemen hebben met Rosacea en Acne. Standaard behandelingen elders hebben beperkingen en richten zich op de symptomen en niet op de oorzaak van deze aandoeningen. Dat het wegblijven van Rosacea en Acne wel degelijk mogelijk is wordt door dermatoloog Wim Venema onderschreven. Honderden cliënten die in het medische circuit uitbehandeld waren heb ik in mijn praktijken wel kunnen helpen en zijn vrij van Rosacea en Acne.

Mijn specialisme is het behandelen van Rosacea en Acne met een unieke methode welke door mijzelf is ontwikkeld: De Rositta Methode’.
Deze veilige en doeltreffende methode is het gevolg van jarenlange ontwikkeling van kennis en kunde. De Rosacea- en de Acnehuid worden als het ware ‘gereset’ met als resultaat een blijvend herstel bij meer dan 95% van mijn cliënten. In slechts enkele gevallen is een aanvullende behandeling nodig.

Huidaandoeningen kunnen door verschillende factoren negatief beïnvloed worden. Denk hierbij aan factoren als stress, hormonale disbalans (bijvoorbeeld tijdens de menstruatie), medicatie, voedsel, cosmetica, drugs, overmatig vitamine gebruik, zonlicht en warmte maar ook een vochtig klimaat kan van invloed zijn. Garanties kan ik helaas niet geven, hoe graag ik dit ook zou willen. Uit de ervaring blijkt wel dat de succesvolle Rositta Methode zijn vruchten afwerpt.  Inmiddels heb ik honderden cliënten kunnen helpen en dat geeft enorme voldoening. Het is elke keer weer bijzonder om mensen binnen enkele weken te zien opknappen en bovendien dat mijn cliënten weer blij en gelukkig zijn geworden met hun huid. Vaak hadden zij de hoop opgegeven dat er nog iets te doen was aan de rosacea, het beïnvloedt hun kwaliteit van leven. De Rositta methode heeft bewezen dat het kan.

Overtuig jezelf en lees de verhalen van onze klanten op klantenvertellen.nl of op onze eigen verhalen pagina!