Klantenvertellen Rositta Kliniek Klantenvertellen

Wat onze Klanten vertellen

Benieuwd wat klanten vertellen over de Rositta methode?

Klantenvertellen

8

Ik ben precies 1 jaar bij jullie onder behandeling geweest.

Zeer tevreden over de behandeling en de dames Thanja en Miranda,,,vakvrouwen¡!!! Ik hoop dat er voor mij geen vervolg komt,maar mocht het nodig zijn, kom ik graag terug!!! Succes in Zwolle H.gr.Klaske de Jonge.
- HOOGEVEEN
10

super blij en tevreden

Sinds ik mijn behandeling ben gestart, wil en ga ik niet meer zonder Rositta kliniek. Mijn gezicht is op dit moment helemaal opgeknapt. Door stress zijn er weer puistjes ontstaan, maar als ik ben geweest bij Rositta voor een behandeling, dan weet ik gewoon dat het weer goed komt met mijn gezicht. Nee, ik ga NIET meer naar een schoonheidsspecialist (met respect). Rositta kliniek heeft mijn gezicht gered.
- Dordrecht
10

Ik ben blij dat ik de stap genomen heb om in behandeling te gaan.

Ik ervaar geen pijn/branderig gevoel meer in mijn gezicht bij koud en warm weer. Wel blijft het belangrijk om op mijn voeding te letten. De start van de behandeling was pijnlijk, zeker de eerste 14 dagen omdat je elke dag behandeld wordt. Daarna werd de pijn bij behandeling milder.
- Didam
10

Intakegesprek is goed bevallen

Vandaag een intakegesprek gehad. Je krijgt gewoon een eerlijk verhaal te horen. Het wordt niet mooier gemaakt dan dat het is én ze zijn transparant in wat ze doen. Ze leggen je precies uit waar ze en waar ze geen verstand van hebben. Hierdoor weet je dat je te maken hebt met een professioneel bedrijf. Als patiënt kun je zelf de keuze maken op basis van de juiste info wat je vervolgens gaat doen. Uitstekend.
- Zoetermeer
10

Goede behandeling, prettig persoonlijk contact

Uitstekende, uitgebreide en zorgvuldige behandeling. Prettig persoonlijk contact met veel ruimte voor vragen en uitleg.
- Deventer
8

Rosita Amstelveen altijd goed

Bijna aan het eind van mijn behandelingen, ben bang dat ik de sessies met Anita van Rosita zowaar nog ga missen. Tijdens de treatment doet het redelijk veel pijn maar daarna voel je dat de huis een positieve boost heeft gekregen en dat blijkt ook wel als je ernaar kijkt.
- Ouderkerk ad Amstel
10

Heel blij dat ik eraan ben begonnen !!!

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Ze maken de pijnlijke behandeling dragelijk met een gezellig praatje stellen je op je gemak. Ben er nog niet, maar heel blij met het resultaat na 17 weken. Het traject is pittig. Ik was vooraf best een beetje huiverig. Het kost veel in allerlei opzichten (Tijd, financieel, energie en wilskracht). Werkt t bij mij, houd ik het vol? Maar ja, ik houd het vol en het werkt echt. Het is het dus 100% waard. Dus we gaan nog even door!!
- Dordrecht
10

Goed

De behandelingen bij Celine zijn altijd gezellig. Celine weet alles goed uit te leggen en steld je gerust. Behandelingen zijn wat pijnlijk. Maar het resultaat is zo mooi dat ik dat er zeker voor over heb
- Velp nb
10

Huid en pijnklachten verdwenen.

Het was een lang traject (Rozendaal), maar zeker de moeite waard. Mijn behandelaar (Iris van Essen) was erg vriendelijk en nam de tijd om mij het gehele traject door alles duidelijk uit te leggen. Een uitgebreid voedingsadvies waar je je wel aan moet houden. Was even uitzoeken hoe ik moest douchen en haren wassen om mijn gezicht droog te houden. De eigen huidverzorgingslijn is zeker aan te raden en werd gelukkig niet gepusht. Nu je hier toch bent, maak gewoon een afspraak als je van Rosacea af wilt en zet door. Succes.
- Ede
8

Behandeling heeft goed geholpen!

Rositta kliniek en vooral Dirk, Iris, Greta en Monique hebben mij zeer goed geholpen. De holistische aanpak o.b.v. een innovatieve methode, deskundig team, voedingsadvies en natuurlijke producten is krachtig. Dank voor goede zorgen!
- Curaçao
10

Fantastisch

Na jaren van velen omzwervingen via div. artsen en schoonheidsspecialisten uitgekomen bij Rositta Kliniek onder het motto "baat het niet schaad het niet " ben ik super tevreden met het voorlopige resultaat. De eerste weken waren pijnlijk en stond ik vaak voor het dilemma; stoppen of doorgaan. Ik ben toch doorgegaan en daar ben ik ongelofelijk blij mee. Iedereen mag bij mij de foto's zien hoe het eruit zag voor en na de behandeling. Dit is in 25 jaar de eerste kliniek die mij van Rosacea af heeft geholpen. Met hun onorthodoxe manier van werkwijze zijn ze echt uniek in hun soort.
- BORNE
10

Resultaat van de behandeling laat zien dat ik op de juiste plek ben.

Ik voel me serieus genomen met de vragen die ik stel.
- Didam
9

Intensief op alle vlakken maar zeer effectief

Ik heb de 3e week van mijn behandeltraject achter de rug. Tot nu toe kan ik zeggen dat het voor mij een behoorlijk intensieve ervaring is. De behandelingen zijn pijnlijk (en vooral de eerste 2 weken nogal impactvol omdat je iedere dag naar de kliniek gaat), maar die werpen wonderbaarlijk genoeg al vrij snel z’n vruchten af. Dus ja, het is de pijn waard. Ook het aangepaste eetpatroon, daar waar ik aanvankelijk het meest tegenop zag, valt uiteindelijk mee. Het is even zoeken en omdat ik me nogal kwetsbaar en onzeker voel in deze periode met al die veranderingen is dat soms lastig. Ik ga namelijk bij alles na: mag dit wel, mag dit niet. Wat zijn de consequenties als ik iets verkeerd doe, etc. MAAR; je kunt echt álles bespreken met de behandelaar(s). Ze checken dat ook bij elke afspraak en dan kun je, ook al heb je diezelfde vraag al tig keer gesteld, alle vragen stellen die je wil en zorgen delen die je hebt. Dat mentale stuk is heel belangrijk en wordt ook veel aandacht aan besteed. Daarom ben ik ook zo blij met de complete aanpak van de Rositta Kliniek. Niet alleen huid, maar ook lichaam en geest worden een soort van gereset. Dus ja, het is intensief en ik verwacht dat er ook zeker nog moeilijke momenten zullen komen maar nu na 3 weken kan ik al concluderen dat het écht de moeite waard is. Ik gun het iedereen en tot slot, om de behandelaars nog een extra pluim te geven: zij hebben de behandeling zelf ook ondergaan zodat ze weten hoe het voelt voor jou als cliënt. Dat vind ik zo bijzonder! Dus een betere plek om mijn/jouw huidprobleem aan te pakken is er volgens mij gewoon niet.
- Arnhem
10

Geweldig om bij Iris van Rositta Kliniek onder behandeling te zijn geweest

Goed behandelplan, expertise, positieve aandacht en vertrouwen wordt gegeven.
- Duiven
8

Pijnlijk, maar zoals altijd verlichtend

Inmiddels heb ik al 40 gezichtsbehandelingen achter de rug dus ik weet inmiddels wel een beetje wat ik kan verwachten. Vandaag was de behandeling goed te ondergaan. De behandelaar doet altijd haar best om mij op mijn gemakt te stellen en me enigszins vertoonbaar naar buiten te laten de gaan. De behandelaar is vriendelijk en kundig. De locatie is prachtig en schoon.
- Hertme
8

Op elke vraag een helder antwoord!

Onzekerheid over vanalles wat met Rosacea te maken heeft. Gelukkig kon ik elke vraag stellen en was er ook een helder antwoord. Het traject is lang en soms echt wel pittig. Het einde is nog echt niet in zicht. Wel is er verbetering van de huid te zien! We gaan dapper door!
- Lieren
9

Geweldig

De eerste maand is lastig en je moet je dan aantal zoveel nieuwe regels houden. Als je dit eenmaal achte de rug hebt is er een stijgende lijn. Zeker als je al 3 jaar bij dermatologen loopt die je probleem niet serieus nemen. Als er foto's gedeeld worden wil ik deze ook zelf in mijn bezit hebben. Kunnen jullie mij alle gemaakt foto's toesturen svp.
- NIJMEGEN
10

Met deskundige zorg !

Gebruik gemaakt van gratis consult om te bezien of de chronische huidklachten in mijn gezicht / over mijn lichaam vallen onder de chronische huidziekten welke deze kliniek behandelt. Dit was niet het geval. Desondanks heel vriendelijk en met deskundige zorg aandacht besteed aan mijn chronische klachten. Zeer fijn in gesprek, adviezen en in omgang. ALs erg fijn ervaren, waarvoor dank !
- Roosendaal
9

Erg goed.

Ik ben zeer vriendelijk ontvangen. De tijd genomen om alles goed uit te leggen en advies te geven. Ik ben zeer tevreden naar huis gegaan
- Duivendrecht
10

Zo ontzettend leerzaam

De specialist van de kliniek heeft mij ontzettend goed advies gegeven, inclusief dat voor mij elders een betere optie is omdat mijn klachten niet zo heftig blijken. Dat vond ik heel bijzonder. En ik heb zoveel geleerd van het gesprek hoe ik nog beter voor mijn huid kan zorgen. Een absolute aanrader
- Utrecht
91 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10