Klantenvertellen Rositta Kliniek Klantenvertellen

Wat onze Klanten vertellen

Benieuwd wat klanten vertellen over de Rositta methode?

Klantenvertellen

10

Super!

Ik ervaar de behandeling als fijn, vriendelijke huidtherapeuten. Ik word nu 3maanden behandeld, mijn huid is niet meer te herkennen met voorheen. Ik ervaar geen pijnklachten meer, druk/brandend.
- Dedemsvaart
10

Fantastisch!

Erg welkom ontvangen en een duidelijke uitleg + advies gesprek
- Lutjewinkel
10

Rositta Kliniek krijgt nog steeds de hoogte rating

Eindelijk mocht en kon ik weer naar Gretha. Gretha is een kundige huidtherapeute. Bij elk bezoek aan Rositta Kliniek, voelt mijn gezicht steeds gezonder en beter aan. Gretha neemt alle tijd om goed de conditie van mijn huid te controleren en waar nodig neemt zij actie, zodat de poriën weer gezond worden en mijn gezicht steeds gladder wordt. Want oh, oh, oh, door stress, voeding etc. was mijn gezicht in een hele slechte staat. Tip van Ester: please, please, please, ga NIET aan je gezicht peuteren als je last van rosacea hebt. Of andere huid/gezichtsproblemen. Ga naar een GOEDE kliniek zoals Rositta Kliniek. Rositta Kliniek kijkt niet alleen naar je uiterlijk, maar ook wat je eet. Je voedingspatroon wordt bij hun onder de loep genomen, want ja, ook DAT heeft effect op rosacea. Ik weet als geen ander wat het is, om beschadigingen op je gladde gezicht te krijgen omdat ik rosacea heb onderschat en niet heb laten behandelen door een erkende huidspecialist, zoals Rositta Kliniek.
- Dordrecht
10

Een hele prettige en duidelijke intake

Vriendelijk gemoedelijk maar toch professioneel wordt je alles uitgelegd. Enige minpuntje is dat de tafel waar de gezicht foto’s worden gemaakt niet in hoogte verstelbaar zijn. Verder ontzettend tevreden
- Arnhem
10

Prima en blij!!

Heb nu net het behandeltraject van 1 jaar achter de rug. Heel tevreden en blij met de deskunige hulp van Sophia (Heeswijk-Dinther). Altijd het gevoel dat ik welkom was en er genoeg tijd voor mij was gereserveerd, naast de vaak leuke gesprekken met Sophia en de goede tips. Eerste weken zijn zoals bekend pittig, maar gaandeweg wordt dat minder, het resultaat beter en vooral het vertrouwen weer groter. Blij dat ik het gedaan heb, en ook blij dat het nu niet meteen abrupt afgelopen is en dat je voor controle gewoon weer een afspraak kunt maken en bij vragen gewoon weer direct contact kunt opnemen. Sophia heel erg bedankt !!
- Roosteren
8

Warm, vriendelijk, eerlijk en adviserend.

Tijdens het intake gesprek wat ook confronterend is voelde ik me serieus genomen. Ondanks ook wel de angst wat er zou gaan gebeuren, de onzekerheid en of het wel goed gaat komen toch het besluit genomen het behandel traject te gaan doen. Zeg eerlijk dat t in het begin pittig is. Het dieet waaraan je jezelf moet houden, de behandeling die best pijnlijk is, moet je in mijn ogen niet onderschatten. Hoe raar het ook klinkt, na een tijd wen je eraan. Je weet hoe de behandelingen voelen, wat je kan verwachten en ook het dieet geeft je kracht. Ik zelf had wel momenten dat ik bang was en mezelf afvroeg of het ooit weer goed zou komen met mijn huid. Deze was erg droog, gerimpeld en dat baarde me zorgen. Dit deelde ik ook met mijn huidspecialiste die mij uitleg gaf en daarin geruststelde dat dit echt wel goed zou gaan komen. En ze had gelijk. Ik zag mijn huid steeds mooier worden en ik kreeg het vertrouwen erin en mijn zelfvertrouwen weer terug. Ik ben nog niet klaar met mijn behandelingen, zit in afbouw fase, beetje bij beetje weer voeding uitproberen en toevoegen. Ook dat vindt lastiger dan dat ik dacht, want raar genoeg ben ik ook gewend geraakt aan t dieet wat je zolang heb aangehouden. Maar stapje bij stapje en met de goede ondersteuning van de behandelaars komt dat goed. Al met al blij dat ik het heb gedaan. Fijn dat ik weer blij ben met mijn gezicht en huid. Alles was het meer dan waard.
- Roosendaal
10

Blij dat ik gekozen heb voor de aanpak van Rositta kliniek.

Sinds dat we mondkapjes moesten dragen tijdens de corona periode kreeg ik allemaal bultjes op mijn wangen. Dit had ik nooit, ik had altijd een gave huid. In het begin probeer je vanalles om de bulten met gele koppen weg te krijgen. Op gegeven moment ben ik naar de huisarts geweest en zij vertelde dat ik Rosacea heb, er was weinig aan te doen, het kon wel wat rustiger worden met een gel, maar het zal nooit over gaan. Dat was wel schrikken. Dan maar naar een huidspecialist die microneedling doet. Zij kon me wel helpen. Naar mijn idee werd het alleen maar erger. Opeens zag ik in de Libelle dat er iemand naar de Rosittakliniek was gegaan. Zij beschreef het goed hoe de behandeling verliep, was nog bezig met de behandeling. ze was tevreden over de aanpak. Dit triggerde mij en heb ook een gratis afspraak geregeld. Ik heb op de site gekeken en de beoordelingen van andere klanten gelezen. Ik had ook al een idee wat het zou kosten en dat dit niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Met mijn partner overlegd dat ik dit wilde doen. Hij is mee geweest bij de eerste afspraak. Daar gelijk besproken om dit te doen. Er werd goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Nu ben ik 2 en een half week verder en het ziet er goed uit. In het begin is het beperkt eten. Dit viel mij mee, alleen nu krijg ik toch meer trek in sommige producten. Leuke bijkomstigheid, je valt ook af. De 1e 2 weken is het minste, maar daarna bouw je het weer op. Tot nu toe ben ik blij dat ik dit doe. Wel goed weten wat het kost en dat je een jaar bezig bent.
- Meppel
10

Rositta is gewoonweg top

Ik ben al sinds 2019 onder behandeling. Ik ben zo gelukkig nu mijn gezicht weer super chill is. Af en toe heb ik last, maar dat is inherent aan mijn stress en mijn manier van leven. Heb je Rosacea? Please!!! .................maak je gezicht niet kapot met zo direct een aantal grote littekens. Maak een afspraak met hen. Laat je door hen goed voorlichten. Wat is duurder? Een beschadigt gezicht voor de rest van je leven of je laten behandelen door Rositta kliniek.
- Dordrecht
10

heel tevreden

Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet, het begin was zwaar maar ben zo tevreden met het resultaat. Ik kan alleen maar dankbaar zijn!
- Sint Jansklooster
7

prima

duidelijke uitleg gehad; het gaat veel tijd vragen (en geld). Wel aangegeven dat er een betere routebeschrijving moet komen; nu geen idee waar je naar toe moet als je op de parkeerplaats staat. heb nu alleen de intake gehad ik ga nadenken of ik verder ga (maar aan de uitleg en het gesprek ligt het niet)
- Warnsveld
8

Goed, prima uitleg.

Jammer dat er geen kliniek in het midden van het land meer is. Het is nu ver rijden.
- Wijk bij Duurstede
10

hele fijne uitleg gehad

hele fijne uitleg over de behandeling die ik wil gaan doen
- son en breugel
10

Geweldig, dit moet iederen weten, oneindig dankbaar, Tanja de topper!!!

Woorden schieten te kort; vanaf moment dat je bij de Rosita kliniek binnenkomt wordt je kundig en lief behandeld. Het team in Hoogeveen (na Zwolle) is fantastisch. Tanja heeft mij behandeld en eerder was ik al enorm onder de indruk van Miranda. Het is pittig fysiek en emotioneel en duur maar ik was ten einde raad en het resultaat nu 2 maanden verder alles meer dan waard. Ik zal Tanja missen en gun iedereen de ervaring die ik had!
- Ruinen
10

Top kliniek

Mijn klachten zijn verminderd
- Amsterdam
10

GEWELDIG

Super duidelijk en goed voorgelicht. Uitleg was heel professioneel. Meteen de behandeling gepland voor in de zomer.
- Alphen aan den Rijn
8

Ik ben precies 1 jaar bij jullie onder behandeling geweest.

Zeer tevreden over de behandeling en de dames Thanja en Miranda,,,vakvrouwen¡!!! Ik hoop dat er voor mij geen vervolg komt,maar mocht het nodig zijn, kom ik graag terug!!! Succes in Zwolle H.gr.Klaske de Jonge.
- HOOGEVEEN
10

super blij en tevreden

Sinds ik mijn behandeling ben gestart, wil en ga ik niet meer zonder Rositta kliniek. Mijn gezicht is op dit moment helemaal opgeknapt. Door stress zijn er weer puistjes ontstaan, maar als ik ben geweest bij Rositta voor een behandeling, dan weet ik gewoon dat het weer goed komt met mijn gezicht. Nee, ik ga NIET meer naar een schoonheidsspecialist (met respect). Rositta kliniek heeft mijn gezicht gered.
- Dordrecht
10

Ik ben blij dat ik de stap genomen heb om in behandeling te gaan.

Ik ervaar geen pijn/branderig gevoel meer in mijn gezicht bij koud en warm weer. Wel blijft het belangrijk om op mijn voeding te letten. De start van de behandeling was pijnlijk, zeker de eerste 14 dagen omdat je elke dag behandeld wordt. Daarna werd de pijn bij behandeling milder.
- Didam
10

Intakegesprek is goed bevallen

Vandaag een intakegesprek gehad. Je krijgt gewoon een eerlijk verhaal te horen. Het wordt niet mooier gemaakt dan dat het is én ze zijn transparant in wat ze doen. Ze leggen je precies uit waar ze en waar ze geen verstand van hebben. Hierdoor weet je dat je te maken hebt met een professioneel bedrijf. Als patiënt kun je zelf de keuze maken op basis van de juiste info wat je vervolgens gaat doen. Uitstekend.
- Zoetermeer
10

Goede behandeling, prettig persoonlijk contact

Uitstekende, uitgebreide en zorgvuldige behandeling. Prettig persoonlijk contact met veel ruimte voor vragen en uitleg.
- Deventer
106 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10