Klantenvertellen Rositta Kliniek Klantenvertellen

Wat onze Klanten vertellen

Benieuwd wat klanten vertellen over de Rositta methode?

Klantenvertellen

8

Behandeling heeft goed geholpen!

Rositta kliniek en vooral Dirk, Iris, Greta en Monique hebben mij zeer goed geholpen. De holistische aanpak o.b.v. een innovatieve methode, deskundig team, voedingsadvies en natuurlijke producten is krachtig. Dank voor goede zorgen!
- Curaçao
10

Fantastisch

Na jaren van velen omzwervingen via div. artsen en schoonheidsspecialisten uitgekomen bij Rositta Kliniek onder het motto "baat het niet schaad het niet " ben ik super tevreden met het voorlopige resultaat. De eerste weken waren pijnlijk en stond ik vaak voor het dilemma; stoppen of doorgaan. Ik ben toch doorgegaan en daar ben ik ongelofelijk blij mee. Iedereen mag bij mij de foto's zien hoe het eruit zag voor en na de behandeling. Dit is in 25 jaar de eerste kliniek die mij van Rosacea af heeft geholpen. Met hun onorthodoxe manier van werkwijze zijn ze echt uniek in hun soort.
- BORNE
10

Resultaat van de behandeling laat zien dat ik op de juiste plek ben.

Ik voel me serieus genomen met de vragen die ik stel.
- Didam
9

Intensief op alle vlakken maar zeer effectief

Ik heb de 3e week van mijn behandeltraject achter de rug. Tot nu toe kan ik zeggen dat het voor mij een behoorlijk intensieve ervaring is. De behandelingen zijn pijnlijk (en vooral de eerste 2 weken nogal impactvol omdat je iedere dag naar de kliniek gaat), maar die werpen wonderbaarlijk genoeg al vrij snel z’n vruchten af. Dus ja, het is de pijn waard. Ook het aangepaste eetpatroon, daar waar ik aanvankelijk het meest tegenop zag, valt uiteindelijk mee. Het is even zoeken en omdat ik me nogal kwetsbaar en onzeker voel in deze periode met al die veranderingen is dat soms lastig. Ik ga namelijk bij alles na: mag dit wel, mag dit niet. Wat zijn de consequenties als ik iets verkeerd doe, etc. MAAR; je kunt echt álles bespreken met de behandelaar(s). Ze checken dat ook bij elke afspraak en dan kun je, ook al heb je diezelfde vraag al tig keer gesteld, alle vragen stellen die je wil en zorgen delen die je hebt. Dat mentale stuk is heel belangrijk en wordt ook veel aandacht aan besteed. Daarom ben ik ook zo blij met de complete aanpak van de Rositta Kliniek. Niet alleen huid, maar ook lichaam en geest worden een soort van gereset. Dus ja, het is intensief en ik verwacht dat er ook zeker nog moeilijke momenten zullen komen maar nu na 3 weken kan ik al concluderen dat het écht de moeite waard is. Ik gun het iedereen en tot slot, om de behandelaars nog een extra pluim te geven: zij hebben de behandeling zelf ook ondergaan zodat ze weten hoe het voelt voor jou als cliënt. Dat vind ik zo bijzonder! Dus een betere plek om mijn/jouw huidprobleem aan te pakken is er volgens mij gewoon niet.
- Arnhem
10

Geweldig om bij Iris van Rositta Kliniek onder behandeling te zijn geweest

Goed behandelplan, expertise, positieve aandacht en vertrouwen wordt gegeven.
- Duiven
8

Pijnlijk, maar zoals altijd verlichtend

Inmiddels heb ik al 40 gezichtsbehandelingen achter de rug dus ik weet inmiddels wel een beetje wat ik kan verwachten. Vandaag was de behandeling goed te ondergaan. De behandelaar doet altijd haar best om mij op mijn gemakt te stellen en me enigszins vertoonbaar naar buiten te laten de gaan. De behandelaar is vriendelijk en kundig. De locatie is prachtig en schoon.
- Hertme
8

Op elke vraag een helder antwoord!

Onzekerheid over vanalles wat met Rosacea te maken heeft. Gelukkig kon ik elke vraag stellen en was er ook een helder antwoord. Het traject is lang en soms echt wel pittig. Het einde is nog echt niet in zicht. Wel is er verbetering van de huid te zien! We gaan dapper door!
- Lieren
9

Geweldig

De eerste maand is lastig en je moet je dan aantal zoveel nieuwe regels houden. Als je dit eenmaal achte de rug hebt is er een stijgende lijn. Zeker als je al 3 jaar bij dermatologen loopt die je probleem niet serieus nemen. Als er foto's gedeeld worden wil ik deze ook zelf in mijn bezit hebben. Kunnen jullie mij alle gemaakt foto's toesturen svp.
- NIJMEGEN
10

Met deskundige zorg !

Gebruik gemaakt van gratis consult om te bezien of de chronische huidklachten in mijn gezicht / over mijn lichaam vallen onder de chronische huidziekten welke deze kliniek behandelt. Dit was niet het geval. Desondanks heel vriendelijk en met deskundige zorg aandacht besteed aan mijn chronische klachten. Zeer fijn in gesprek, adviezen en in omgang. ALs erg fijn ervaren, waarvoor dank !
- Roosendaal
9

Erg goed.

Ik ben zeer vriendelijk ontvangen. De tijd genomen om alles goed uit te leggen en advies te geven. Ik ben zeer tevreden naar huis gegaan
- Duivendrecht
10

Zo ontzettend leerzaam

De specialist van de kliniek heeft mij ontzettend goed advies gegeven, inclusief dat voor mij elders een betere optie is omdat mijn klachten niet zo heftig blijken. Dat vond ik heel bijzonder. En ik heb zoveel geleerd van het gesprek hoe ik nog beter voor mijn huid kan zorgen. Een absolute aanrader
- Utrecht
10

Levensveranderd

Na 30 jaar huidleed heb ik na de intensieve behandelingen eindelijk weer een rustige mooie huid. Voel me zelfverzekerder en ik wilde dat ik het jaren eerder had gedaan. Het is de geld- en tijdsinvestering dubbel en dwars waard!
- Noordwijk
10

Zeer positief

Toen ik voor het eerst bij de Rositta Kliniek was, was mijn gezicht echt hartstikke rood door rosacea. Het was gewoon verschrikkelijk. Nu 2 maanden later is het echt gigantisch sterk verbeterd. Het is nog niet helemaal weg, maar ik kan tenminste weer vrolijk in de spiegel kijken. Er blijft nou maar heel erg weinig van die roodheid over. Echt ontzettend goed dit. De behandelingen zijn pijnlijk maar absoluut de moeite waard. Vooral de eerste 2 weken zijn zeer intensief en zwaar. Ik moest er elke dag heen voor de behandeling en ik mocht veel voedingsmiddelen niet eten behalve dat wat op de groene lijst stond. Bijzonder vind ik wel dat ik niet tegen de thee kan, want ook de thee staat in de groene lijst. Ik geef dit hier aan, omdat het in mijn geval toch duidelijk is gebleken dat ook voedingsmiddelen die in de groene lijst staan, toch een serieuze trigger kunnen zijn, ook al is het zeer onwaarschijnlijk. Na 2 weken hoefde ik minder vaak heen voor de behandeling en kon ik wat afbouwen. Toen kon ik al voorzichtig meer voedingsmiddelen uitproberen om te ontdekken waar ik wel of niet tegen kan. Op dit moment, 2 maanden na mijn eerste behandeling, ben ik al vele weken bezig met het uitproberen van bepaalde voedingsmiddelen die als mogelijke triggers worden gezien. Zo ben ik er al achter gekomen dat ik heel slecht tegen aardappelen en thee kan. Maar ik kan wel goed tegen kokosolie en eieren, ondanks dat deze voedingsmiddelen als (zeer) waarschijnlijke triggers worden gezien. Het is dus echt voor ieder persoon verschillend waar hij/zij wel of niet goed reageert op bepaalde voedingsmiddelen die volgens de Rositta methode als waarschijnlijke triggers worden gezien. Tegen alle mensen die ondanks (vele) doktersbezoeken nog steeds geen idee hebben waar hun rosacea vandaan komt maar wel heel graag snel ervan af willen, raad ik zeker aan om een afspraak te maken bij de Rositta Kliniek. Het is al het geld zeker wel waard, ook al is het niet goedkoop.
- Groningen
10

Een verbluffend resultaat in 1 jaar!

Ruim een jaar geleden ben ik het traject ingegaan, en ben ik behandeld door de huidspecialist in Rozendaal. Al een jaar of 6 had ik last van rosacea. De huisarts schreef het ene na het andere (hormoon) zalfje voor maar niets bleek helpend te zijn. De rosacea verergerde in de loop der jaren. Mijn huid was rood, vooral op mijn wangen, neus en rond mijn lippen zaten altijd rode bultjes. Heel eerlijk; ten einde raad kwam ik bij de huidkliniek in Rozendaal terecht. Ik twijfelde of ze me wel echt konden helpen. Ik voelde me ongelukkig, en schaamde over hoe mijn gezicht eruit zag. Ik begon aan het traject omdat ik resultaten zag op social media en goede reviews las op de website. Ook werd het behandeltraject goed uitgelegd. En nu, na ruim een jaar, is mijn huid weer beter! Boven verwachting is het resultaat! Verbluffend! Ik straal weer, en zit lekkerder in m’n vel (letterlijk)! Mijn huid is rustig en weer egaal. Ik ben zo blij en dankbaar wat de huidspecialist voor mij heeft kunnen doen! De huidspecialisten van Rositta zijn erg deskundig. Ze geven advies rondom voeding en mogelijke triggers. De begeleiding afgelopen jaar vond ik erg fijn en vooral goed!
- Kesteren
10

Fijn gesprek

Gevoel dat ik eerlijk advies heb gekregen.
- Hoofddorp
9

Duidelijke uitleg van de behandeling en wat te verwachten.

Vriendelijk ontvangen. Er is ruimschoots de tijd genomen voor de uitleg en wat ik kan verwachten van de behandeling.
- Tynaarlo
10

Deskundig en zeer betrokken!

Zeer deskundig en neemt rustig de tijd voor je. Heel erg meedenkend over privesituatie en wensen. Enorm tevreden. Nu het traject maar aandurven;)
- Kampen
10

Duidelijke informatie bij de intake, vriendelijk personeel

Duidelijke uitleg bij de intake. Hele vriendelijke behandelaar die al mijn vragen kon beantwoorden. Ik wil zo snel mogelijk beginnen met de behandelingen. Hopelijk openen jullie snel een locatie in de buurt van Den Haag.
- Den haag
10

Zeer vriendelijk en grote deskundigheid

Ik ben zo blij dat ik dit traject ben ingegaan. Iets meer dan een jaar geleden kreeg ik te horen dat ik rosacea had en had ik plotseling allerlei puisjes in mijn gezicht. Ook werd mijn gezicht roder. Ik merkte ook steeds meer gevolg van histaminerijk eten op mijn gezicht. Heel raar om te merken terwijl ik nooit huidklachten heb gehad. Het traject is langer dan ik had verwacht en dan doel ik eigenlijk meer erop dat ik had verwacht dat het afbouwen sneller zou gaan. Dat zal bij iedereen anders zijn, maar dat werd me pas duidelijk tijdens de behandelingen zelf. Ik kreeg van te voren wel te horen dat het een traject minstens een jaar zou duren dus het is meer mijn eigen verwachtingen die ik moest bijstellen. Ook blijft de behandeling op zichzelf toch ook elke keer weer pijnlijk. Maar het resultaat is wel verbluffend goed. Meteen eigenlijk al en dat heb ik er zeker voor over. Heb sinds dat ik het traject ben gestart nog weinig klachten gehad en nu is mijn huid en lichaam denk ik veel meer tot rust gekomen en gaat het steeds beter, ook nu de voeding weer opgebouwd wordt. Soms vergeet ik zelfs dat ik rosacea heb en dat is een heel goed teken! Sofia is heel vriendelijk en zorgt ook voor een ontspannen sfeer en geeft ook duidelijk uitleg als ik erom vraag. Ik vertrouw ook erg op Sofia haar deskundigheid.
- Tilburg
8

Professionele kliniek met warm contact

Ik vind het traject best pittig, maar werd er door mijn therapeut vol optimisme doorheen gesleept. Jammer dat het resultaat na 1 jaar nog niet 100% is, maar wel fijn dat de kliniek blijft meedenken
- Nijmegen
82 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10