Odylle Teunissen coaching

Stress Coaching

Samenwerking Rositta Kliniek en Odylle Teunissen Coaching

Coaching

Herken jij jezelf hierin?

 • Ervaar jij veel stress en heb je het gevoel dat je aan het ‘overleven’ bent?
 • Staat je hoofd de hele dag ‘aan’? En zoek je al tijden naar het ‘uit’ knopje?
 • Is jouw energieniveau erg laag elke dag?
 • Heb je weinig vertrouwen in jezelf?
 • Weet je niet goed meer wie je bent en wat je wilt?
 • Vind je het lastig om je grenzen aan te geven?
 • Heb je vaak negatieve gedachten?

Lees dan even verder.

Uit onderzoek is gebleken dat stress een van de grootste triggers is voor het ontwikkelen van huidproblemen als rosacea en acne. En als je huid niet mooi is, krijg je daar vervolgens weer stress van. Herken je deze negatieve spiraal? Je zit letterlijk en figuurlijk steeds minder lekker in je vel.

Odylle Teunissen Coaching

Even voorstellen

Mijn naam is Odylle Teunissen en ik ben mindsetcoach, burn-out- ervaringsdeskundige en inmiddels ook voormalig rosaceapatiënt. In mijn coaching help ik vrouwen met struggles die ze in hun leven hebben op verschillende vlakken, zodat ze weer lekkerder in hun vel komen te zitten en veel minder stress ervaren. Dit bereiken we door niet alleen maar oefeningen te maken en te praten, maar ook door op avontuur te gaan en de natuur in te gaan.

Hoe een ongezonde leefstijl er bij mij voor zorgde dat ik rosacea kreeg
Mijn leefstijl was jarenlang verre van gezond. Ik negeerde mijn voedingsintoleranties (koemelk- en tarwe-intolerant), ik snoepte veel, ik dronk veel alcohol, kreeg weinig beweging, door wisselingen in anticonceptie was mijn hormoonhuishouding volledig van de wap en ik had mega veel stress. Voor mij was dit dé giftige cocktail wat ervoor zorgde dat ik rosacea kreeg. De ongezonde leefstijl vond zijn weg naar buiten via mijn huid, zo zag ik het. De reset van mijn huid was ook gelijk een reset voor mijn leefstijl. Deze is inmiddels 180 graden gedraaid naar een gezonde leefstijl. Door deze ervaring heb ik nog meer kennis gekregen op het gebied van voeding en stress en wat de invloed daarvan is op je huid.

Dankzij de behandeling bij de Rositta Kliniek ben ik nu van mijn rosacea af. Yesss! Ik weet dus heel goed wat rosacea en deze behandeling met je kan doen, mentaal, emotioneel en fysiek. Want, ik weet het.., soms is het echt niet leuk! Maar geloof me, het is het waard en het komt goed!

Ik help jou vanuit mijn vakgebied als coach en mijn ervaring met rosacea heel graag om de stress te verminderen en gezonder te leven.

Wat zijn de verwachte resultaten?

Van overleven en veel stress naar de regie weer pakken over jouw leven. Weer lekker in je vel! Zodat je weer meer vrijheid, rust, energie en vertrouwen ervaart.

 • Je komt dichterbij je gevoel, zodat je keuzes kunt maken die bij jou passen en waar jij gelukkig van wordt om een super fijn leven te leiden;
 • Je ervaart rust in je lichaam en hoofd;
 • Je ontdekt wie je bent en wat je wil en hoe je daar komt;
 • Je weet waar jouw grenzen liggen en hoe je deze kunt aangeven zonder schuldgevoel;
 • Je leert voor jezelf kiezen;
 • Je staat positiever in het leven;
 • Je voelt meer zelfvertrouwen en zelfliefde.

Afspraak maken

Gratis en vrijblijvend

Laten we gelijk een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen. Je bent van harte welkom bij de Rositta Kliniek in Zwolle. Ook kunnen we online of telefonische contact hebben. Zodat je lekker thuis kunt blijven. Mocht je het fijn vinden om een stukje te wandelen, dan is dat ook zeker mogelijk.

Contactgegevens:

Odylle Teunissen Coaching
06-11427837
odylle_teunissen@outlook.com
Instagram: /odylleteunissen