Consult & Gezichtsscan

Wacht niet langer en vraag nu een gratis consult en gezichtsscan aan!

Gratis consult aanvragen

Wil je graag profiteren van onze jarenlange ervaring én kennis op het gebied van rosacea?

Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in voor een GRATIS consult met een gezichtsscan.

Ons gespecialiseerde team staat voor je klaar om je te begeleiden en te helpen met jouw rosacea. Door het invullen van het formulier brengen wij het probleem inzichtelijk en zullen we samen naar een oplossing zoeken. Het hebben van een huidaandoening kan sterk van invloed zijn op de kwaliteit van leven, mede omdat rosacea in het gezicht plaatsvindt. Doordat de aandoening zichtbaar is brengt het vaak psychologische klachten met zich mee. Mensen met rosacea kunnen zich beperkt voelen in hun handelen en het kan zelfvertrouwen wegnemen.

Een behandeling die ervoor zorgt dat de ernst duidelijk afneemt kan de kwaliteit van leven verbeteren en het zelfvertrouwen weer terugbrengen. Om te beginnen vragen we je vriendelijk om het onderstaande formulier zo gedetailleerd mogelijk in te vullen. Hierdoor krijgen onze specialisten een goed beeld van jouw specifieke situatie.

Wij begrijpen hoe belangrijk dit is en daarom bieden wij jou een GRATIS consult aan, compleet met deskundige gezichtsscan. Eén belangrijk aandachtspunt! Voeg diverse foto’s (van de voorkant, rechterkant en linkerkant) toe aan het formulier. Deze foto’s zijn belangrijk voor onze beoordeling en zullen ons helpen om een nauwkeurige analyse te maken. Zodra wij alle gegevens en foto’s hebben ontvangen, zal ons ervaren team deze zorgvuldig bekijken en evalueren. Wij hechten veel belangrijk aan jouw privacy en zorgen ervoor dat alle informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend consult.

Consult inplannen

 • Jouw gegevens

 • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 25 MB.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 25 MB.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 25 MB.

 • Rositta Kliniek Zwolle

  Burgemeester Roelenweg 33
  8031 ES Zwolle

 • Rositta Kliniek Amstelveen

  Amsterdamseweg 533
  1181 BS Amstelveen

 • Rositta Kliniek Roosendaal (NB)

  Stationsplein 3d
  4702VX Roosendaal

 • Rositta Kliniek Heeswijk Dinther

  Raadhuisplein 9
  5473 GC Heeswijk Dinther

 • Rositta Kliniek Zevenaar

  Lentemorgen 5-9
  6903 CT Zevenaar

 • Coming Soon: Rositta kliniek Antwerpen

  .
  . Antwerpen

De Rositta Kliniek bij jou in de buurt

Met maar liefst acht vestigingen verspreid in Nederland, en in de toekomst nog veel meer. Zo zijn we altijd dichtbij! Klik op de locatie bij jou in de buurt voor meer informatie.