Lamara Sensitive Skin Cleanser (ECO)

35.00

Met de Lamara Sensitive Skin Cleanser (ECO) wordt de huid gevoed, zonder dat de vocht-vetbalans wordt beïnvloed. De cleanser bevat biologisch actieve ingrediënten, zoals banaanextract, sheaboter en amandelolie.

Categories

Lamara Sensitive Skin Cleanser (ECO)

De Lamara Sensitive Skin Cleanser (ECO) is een zorgvuldig samengestelde reiniger die de basis legt voor een stralende huid. Deze milde cleanser is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, bijvoorbeeld voor mensen met een rosaceahuid. De formule biedt een effectieve reiniging zonder de huid te irriteren of de essentiële vocht-vetbalans te verstoren. Met biologische en voedende ingrediënten zorgt deze ecologische cleanser voor een verfrissende en verzorgende reiniging, perfect voor dagelijks gebruik.

De cleanser bevat een zorgvuldig geselecteerde mix van biologisch actieve ingrediënten die de huid niet alleen reinigen, maar ook verzorgen. Banaanextract biedt natuurlijke vitaminen en mineralen die de huid kalmeren en hydrateren. Sheaboter voedt de huid diep en helpt de vochtbarrière te herstellen, terwijl amandelolie de huid zacht en soepel houdt. Deze combinatie van ingrediënten maakt de cleanser bijzonder geschikt voor de gevoelige huid, omdat het de huid kalmeert en irritaties minimaliseert.

Deze cleanser van Lamara is vrij van parabenen en bevat allergeenvrije parfum. Dit betekent dat de cleanser veilig en fijn is voor mensen met een gevoelige huid die gevoelig kunnen reageren op standaard huidverzorgingsproducten. De ecologische formule zorgt voor een verantwoorde keuze zonder in te leveren op kwaliteit.

Eigenschappen Lamara Sensitive Skin Cleanser (ECO)

    • Biologisch actieve ingrediënten, zoals banaanextract, sheaboter en amandelolie
    • Vrij van parabenen, waardoor geschikt voor gevoelige huidtypen
    • Allergeenvrije parfum, waardoor het risico op huidirritaties nihil is

 

Gebruik

Gebruik de Lamara Sensitive Skin Cleanser (ECO) één tot twee maal per dag. Doe de cleanser op een droog wattenschijfje en maak de huid voorzichtig schoon door het wattenschijfje over je gezicht te bewegen. Na het reinigen kun je de huid verder verzorgen met de Lamara Sensitive Skin Toner voor een complete en verfrissende verzorgingsroutine.