Lamara Repair Cream

59.00

Met de Lamara Repair Cream geef je je huid dagelijks de verzorging en bescherming die het nodig heeft, voor een kalme, stralende en gezonde uitstraling.

Categories

Lamara Repair Cream

De Lamara Repair Cream is een hoogwaardige herstellende crème, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid die tekenen van roodheid vertoont, zoals bij rosacea. Deze krachtige crème biedt intensieve verzorging en helpt de huid haar natuurlijke balans terug te vinden. De formule is ontworpen om de huid te kalmeren en te beschermen tegen invloeden van buitenaf, waardoor je huid weer comfortabel en gezond aanvoelt. De herstellende gezichtsverzorging is ideaal voor mensen met een gevoelige huid. De crème geeft het gezicht dagelijkse bescherming met SPF 15, zodat Uv-stralen de huid niet kunnen beschadigen.

De unieke formule bevat een combinatie van helende en kalmerende ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd om de gevoelige huid te ondersteunen. Ingrediënten zoals Calendula en groene thee staan bekend om hun verzachtende en ontstekingsremmende eigenschappen. Deze stoffen helpen de huid te herstellen, roodheid te verminderen en de natuurlijke celdeling te bevorderen. Dit zorgt voor een snellere regeneratie van de huid en een egalere teint.

Bovendien is de crème vrij van parabenen en bevat het een allergeenvrije parfum, waardoor het risico op irritaties minimaal is. Dit maakt de Lamara Repair Cream zeer geschikt voor mensen met rosacea of een overgevoelige huid die snel reageert op standaard huidverzorgingsproducten.

Eigenschappen Lamara Repair Cream

  • Bevordert gezonde celdeling: versnelt het herstel van de huid
  • Helende behandeling: kalmeert en herstelt de gevoelige huid
  • Kalmerende ingrediënten: bevat Calendula en groene thee, bekend om hun verzachtende en ontstekingsremmende werking
  • SPF 15: beschermt tegen schadelijke Uv-stralen
  • Vrij van parabenen: geschikt voor de gevoelige huid
  • Allergeenvrije parfum: minimaliseert het risico op huidirritaties

 

Gebruik

Voor optimaal resultaat breng je de Lamara Repair Cream elke ochtend en avond aan na het reinigen van je gezicht en hals. Masseer de crème zachtjes in met cirkelvormige bewegingen, zodat het goed in de huid kan trekken. De lichte textuur van de crème zorgt ervoor dat het snel absorbeert zonder een vettig gevoel achter te laten, terwijl de huid direct wordt gevoed en beschermd.