Lamara Anti-Redness Serum

79.00

Lamara Anti-Redness Serum zorgt ervoor dat de tekenen van roodheid verminderen. Bij gebruik rondom de ogen vermindert dit serum donkere kringen en wallen onder de ogen.

Categories

Lamara Anti-Redness Serum

Het Lamara Anti-Redness Serum is speciaal ontwikkeld om tekenen van roodheid te verminderen en de gevoelige huid te kalmeren. Dit krachtige serum is daarom ook geschikt voor mensen met rosacea en biedt gerichte verzorging voor de dunne en gevoelige huid. Dankzij de lichte textuur trekt het serum snel in, waardoor het direct resultaat levert. Bovendien is het ideaal voor gebruik rondom de ogen, waar het helpt donkere kringen en wallen te verminderen. Het serum biedt niet alleen verlichting van roodheid, maar zorgt ook voor een zichtbaar frissere en egale huid.

De formule van het serum is ontworpen om de huidskleur te egaliseren en roodheid te verminderen. Dankzij het Phoenix Date Palm-extract, dat de lymfevaten rond de ogen stimuleert, wordt de afvoer van vocht en afvalstoffen verbeterd, wat bijdraagt aan het verminderen van donkere kringen en wallen onder de ogen. Dit maakt de huid rondom de ogen frisser en stralender.

Bovendien versterkt het serum de dunne, gevoelige huid, waardoor deze veerkrachtiger wordt en beter bestand is tegen invloeden van buitenaf. De formule is vrij van parabenen en bevat allergeenvrije parfum, waardoor het serum geschikt is voor de meest gevoelige huidtypen.

Eigenschappen Lamara Anti-Redness Serum

  • Vermindert roodheid en egaliseert de huidskleur
  • Versterkt de huid; maakt de huid veerkrachtiger en minder gevoelig
  • Phoenix Date Palm-extract: activeert drainage van lymfevaten rond de ogen
  • Vrij van parabenen
  • Bevat allergeenvrije parfum

 

Gebruik

Breng het Lamara Anti-Redness Serum één keer per dag aan op het hele gezicht, inclusief de huid rondom de ogen. Masseer zachtjes in totdat het volledig is opgenomen. Voor het beste resultaat wordt aangeraden om het serum te combineren met de Balance Cream en Repair Cream van Lamara.