Aanbieding!13%

Lamara Soothing Skincare Set 2

Oorspronkelijke prijs was: €199.95.Huidige prijs is: €174.95.

De Lamara Soothing Skincare Set 2 bevat de volgende producten:

  • Lamara Sensitive Skin Cleanser
  • Lamara Sensitive Skin Toner
  • Lamara Repair Cream
  • Lamara Anti-Redness Serum
Categories

Lamara Soothing Skincare Set 2

De Lamara Soothing Skincare Set biedt een uitgebreide verzorgingsroutine speciaal ontworpen voor de gevoelige huid en huidtypen met rosacea. Deze set combineert vier essentiële producten die samen zorgen voor een milde reiniging, kalmerende verzorging en intensieve hydratatie, zodat je huid er gezond en stralend uitziet.

Wat zit er in de set?

Lamara Sensitive Skin Cleanser (ECO)
Een zachte, ecologische reiniger die de huid grondig zuivert zonder deze uit te drogen. Met biologisch actieve ingrediënten zoals banaanextract, sheaboter en amandelolie, biedt deze cleanser een kalmerende en hydraterende werking. Ideaal voor dagelijks gebruik en speciaal geschikt voor de gevoelige huid.

Lamara Sensitive Skin Toner
Deze verfrissende toner met een pH-waarde van 3,5 helpt de huid te kalmeren en te revitaliseren. Bevat Aloë Vera en glycolzuur om dode huidcellen te verwijderen en een egale teint te bevorderen. Vrij van parabenen en allergeenvrije parfum, wat het perfect maakt voor de gevoelige huid.

Lamara Anti-Redness Serum
Een speciaal ontwikkeld serum dat effectief de tekenen van roodheid vermindert en de huid rondom de ogen verfrist. Met Phoenix Date Palm-extract en glycolzuur helpt het bij het verbeteren van de drainage van lymfevaten en het egaliseren van de huidskleur. Ideaal voor het kalmeren en revitaliseren van de huid.

Lamara Repair Cream
Een herstellende crème die de gevoelige huid kalmeert en voedt. Met ingrediënten zoals Calendula en Groene thee, biedt deze crème intensieve hydratatie en versterkt het de huidbarrière. Het helpt de huid te herstellen en te beschermen, wat bijdraagt aan een gezonde, veerkrachtige uitstraling.

Gebruik

Begin je routine met de Sensitive Skin Cleanser (ECO) voor een zachte reiniging. Vervolg daarna met de Sensitive Skin Toner voor verfrissing en kalmering. Breng het Anti-Redness Serum aan om roodheid te verminderen en de huid te revitaliseren. Eindig met de Repair Cream voor intensieve hydratatie en herstel.

De Lamara Soothing Skincare Set biedt je huid de complete verzorging die nodig is voor een kalme, stralende en gezonde uitstraling. Deze set zorgt voor een milde reiniging, kalmerende behandeling en diepgaande hydratatie, zodat je huid dagelijks op zijn best is.