Lamara MED Intensive Crème 2 Microbiotisch

65.00

Lamara MED biedt een medische huidverzorgingslijn die speciaal is ontwikkeld om de huid te herstellen en te beschermen tegen huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en rosacea.

StatusUitverkocht
Categories

Lamara MED Intensive Crème Microbiotisch

Lamara MED is een hoogwaardige medische huidverzorgingslijn die speciaal is ontwikkeld om de huid te ondersteunen bij verschillende huidaandoeningen. De Lamara MED Intensive Crème 2 Microbiotisch biedt een intensieve verzorging voor huidproblemen zoals rosacea, acne, eczeem, psoriasis, en andere vormen van huidirritatie. Deze crème is ontworpen om de huid te kalmeren, hydrateren en langdurig te stabiliseren, waardoor de crème perfect is voor dagelijks gebruik.

Eigenschappen Lamara MED Intensive Crème 2 Microbiotisch

De Intensive Crème van Lamara MED is rijk aan zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die samenwerken om de gezondheid van de huid te bevorderen. Enkele belangrijke eigenschappen zijn:

  • Vermindert roodheid en ontstekingen: de crème werkt effectief tegen rode plekken en ontstekingen, waardoor de huid er rustiger uitziet en aanvoelt.
  • Reguleert jeuk en irritatie: door jeuk en irritatie te verminderen, zorgt de crème voor meer comfort, vooral bij chronische huidaandoeningen.
  • Hydrateert de huid: de crème reguleert het vochtgehalte van de huid, wat essentieel is voor het behoud van een gezonde huidbarrière.
  • Verbetert de huidflora: bevordert het evenwicht van een gezonde huidflora, wat cruciaal is voor de algehele huidgezondheid.
  • Verzacht en kalmeert: geschikt voor de geïrriteerde en droge huid, dankzij de toevoeging van bernagieolie, teunisbloemolie en allantoïne.
  • Vrij van parfum en parabenen: de crème bevat geen irriterende stoffen, zodat de crème geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huidtypes.

 

Gebruik

De Lamara MED Intensive Crème 2 is geschikt voor zowel de acute behandeling van huidproblemen als voor preventief gebruik. Breng de crème ‘s ochtends en ‘s avonds, of indien nodig meerdere keren per dag, aan op de geïrriteerde huid en de omliggende gebieden. De crème trekt snel in en biedt langdurige verlichting en bescherming. Zelfs in perioden zonder symptomen is het belangrijk om de crème regelmatig te blijven gebruiken om de huid te stabiliseren en te regenereren.

Tip: Zodra de huid voldoende gestabiliseerd is, kun je overstappen op de Lamara MED Regular Crème 3 voor dagelijkse verzorging.

Ingredienten:
AQUA, DICAPRYLYL CARBONATE, CETEARYLALCOHOL, LACTOBACILLUS EXTRACT FILTRAAT BUTYROSPERMUM PARKII (SHEABOOM) BOTER, GLYCERINE, DIPROPYLEENGLYCOL, SORBITOL, BORAGO OFFICE OIL, BORAGO, OILINOLE, BORAGO, OILINOLE, BORAGO, OILINAL, BORAGO, OILINAL, BORAGO, OILINAL, BORAGO. PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OLIE, SACCHARIDE ISOMERAAT, BENZYLALCOHOL, PROPYLEENGLYCOL, MENTHYLLACTAAT, OLEA EUROPAEA (OLIJF) FRUITOLIE, XANTHANGOM, BOSWELLIA SERREMATAGOM, BOSWELLIA SERREMATAGOM , CITROENZUUR, NATRIUMCITRAAT, MELKZUUR
50 ml 1.7 fl.oz.