Lamara MED Cleanser Gezichtsreiniging

49.95

Lamara MED biedt een medische huidverzorgingslijn die speciaal is ontwikkeld om de huid te herstellen en te beschermen tegen huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en rosacea.

StatusUitverkocht
Categories

Eigenschappen Lamara MED Cleanser Gezichtsreiniging

Lamara MED is een medische huidverzorgingslijn die speciaal is ontwikkeld om de huid te ondersteunen bij diverse huidaandoeningen. De Lamara MED Cleanser Gezichtsreiniging is een uiterst milde reiniger, ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van de probleemhuid. Deze reiniger is ideaal voor mensen met rosacea, acne, eczeem en andere vormen van huidirritaties. Het biedt een effectieve, maar zachte reiniging die de gevoelige huidflora beschermt en de huid fris en gehydrateerd achterlaat.

Eigenschappen Lamara MED Cleanser Gezichtsreiniging

De Lamara MED Cleanser Gezichtsreiniging combineert effectieve reiniging met bescherming van de gevoelige huid. Belangrijke eigenschappen van dit product zijn:

  • Zeer milde reiniging: de reiniger is speciaal ontwikkeld voor de probleemhuid en verwijdert effectief vuil en onzuiverheden zonder de huid te irriteren.
  • Verwijdert watervaste make-up: ondanks de milde formule is de reiniger krachtig genoeg om zelfs watervaste make-up moeiteloos te verwijderen.
  • Beschermt de huidflora: door de huidflora te beschermen, helpt de reiniger om de huid in balans te houden en verdere irritatie te voorkomen.
  • Vermindert roodheid: regelmatig gebruik helpt om roodheid in het gezicht te verminderen, dit zorgt voor een kalme en egale teint.
  • Hydrateert de huid: de reiniger laat de huid gehydrateerd en zacht aanvoelen, zonder een trekkerig gevoel achter te laten.
  • Vrij van parabenen en minerale oliën: geformuleerd zonder schadelijke toevoegingen, wat het veilig maakt voor alle huidtypen, inclusief de meest gevoelige huid.
  • Dermatologisch getest: de cleanser is klinisch getest en bewezen veilig voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige huid.


Gebruik

Gebruik de cleanser van Lamara MED als onderdeel van jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine. Breng een kleine hoeveelheid van de reiniger aan op een vochtig gezicht en masseer het zachtjes in met cirkelvormige bewegingen. Besteed extra aandacht aan de gebieden met make-up of onzuiverheden. Verwijder vervolgens de reiniger met een wattenschijfje of spoel af met lauw water. Voor optimale resultaten kun je de cleanser zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruiken.

Door consistent gebruik te maken van de Lamara MED Cleanser blijft je huid fris, schoon en beschermd tegen irritaties.

Ingrediënten:
AQUA, ETHYLHEXYL STEARATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, SIMMONDSIA, CHINENSIS (JOJOBA) ZAADOLIE, GLYCERINE, GLYCERYL STEARATE SE, COCO-GLUCOSIDE, GALACTOARABINAN, SORBITOL, CETEARYL ALCOHOL, SUCROSE STEARATE, PARFUM, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BOTER, BENZYLALCOHOL, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, MELKZUUR, ALOE BARBADENSIS BLADSAPPOEDER, BENZOIC ACID, SORBIC ACID
200 ml, 6.8 fl.oz.