Lamara Omega-3 Visolie

39.95

De Lamara Omega-3 bevat per capsule 1000 mg zuivere visolie, waarvan 50% van het omega-3 vetzuur EPA en 25% DHA.

Categories

Lamara Omega-3 Visolie

De Lamara Omega-3 Visolie is speciaal ontwikkeld om een gezonde, stralende huid te ondersteunen en huidproblemen zoals acne en rosacea te verminderen. Elke capsule bevat 1000 mg zuivere visolie met een optimale verhouding van omega-3 vetzuren, bestaande uit 50% EPA (Eicosapentaeenzuur) en 25% DHA (Docosahexaeenzuur). Deze vetzuren spelen een cruciale rol in het behoud van een soepele, gehydrateerde huid, terwijl ze tegelijkertijd ontstekingen bestrijden die ten grondslag kunnen liggen aan huidproblemen.

Omega-3 visolie en de voordelen voor de huid

Omega-3 vetzuren zijn essentieel voor het behoud van een gezonde huid. Ze helpen de celwanden soepel en gehydrateerd te houden, dat belangrijk is voor een gladde en stralende huid. Een tekort aan deze vetzuren kan leiden tot een droge, geïrriteerde huid, die vatbaar is voor ontstekingen en problemen zoals acne en rosacea. EPA, een van de belangrijkste componenten van de Lamara Omega-3 Visolie, helpt de talgproductie te reguleren en vermindert ontstekingen, wat bijdraagt aan een schonere en rustigere huid.

Daarnaast is DHA, het andere belangrijke omega-3 vetzuur, noodzakelijk voor de celstructuur van de huid. Het helpt de huidbarrière versterken, waardoor vocht beter wordt vastgehouden en irritatie vermindert.

Omega-3 visolie met vitamine E

In de Lamara Omega-3 visoliecapsules is ook vitamine E toegevoegd. Vitamine E is een antioxidant en beschermt je huid tegen vrije radicalen. Het helpt de cellen beschermen tegen schade door zonlicht en luchtvervuiling. Het ondersteunt het natuurlijke afweersysteem van de cellen en helpt bij het behoud van gezonde cellen en weefsels. De hoge dosering van 12mg per capsule draagt bij aan een goede bescherming van de huid.

Eigenschappen van Lamara Omega-3 Visolie:

  • Ondersteunt de gezondheid van de huid en helpt huidproblemen zoals acne en rosacea verminderen.
  • Bevat 1000 mg zuivere visolie per capsule met 50% EPA en 25% DHA.
  • Helpt ontstekingen te bestrijden die huidproblemen kunnen veroorzaken.
  • Verbetert de hydratatie en soepelheid van de huid.
  • Vrij van verontreinigingen zoals PCB’s en zware metalen.
  • Verrijkt met 12 mg vitamine E per capsule, wat de huid beschermt tegen vrije radicalen en verdere schade voorkomt.

 

Gebruik en dosering

Voor het beste resultaat neem je dagelijks één capsule van Lamara Omega-3 Visolie, bij voorkeur tijdens een maaltijd. Door consequent Omega-3 visolie te slikken, help je je huid gezond, gehydrateerd en stralend te houden, terwijl het de kans op ontstekingsgerelateerde huidproblemen zoals acne en rosacea vermindert.

Ingrediënten:
Visolie. Capsule: gelatine, glycerine, water.
90 capsules | 1000mg