Lamara MED Hydrogel

45.00

Lamara MED biedt een medische huidverzorgingslijn die speciaal is ontwikkeld om de huid te herstellen en te beschermen tegen huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en rosacea.

StatusUitverkocht
Categories

Lamara MED Hydrogel

Lamara MED is een medische huidverzorgingslijn, ontworpen om de huid te ondersteunen bij diverse huidaandoeningen en om de algehele huidgezondheid te verbeteren. De Lamara MED Hydrogel is een innovatieve formule die direct een ademende beschermende laag vormt op de huid, waardoor deze optimaal beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. Deze hydrogel is de eerste in zijn soort die het huidmicrobioom versterkt en de vochtbalans reguleert, wat essentieel is voor een gezonde, evenwichtige huid.

Eigenschappen Lamara MED Hydrogel

De Lamara MED Hydrogel biedt geavanceerde verzorging en bescherming voor de gevoelige huid. De belangrijkste eigenschappen van deze hydrogel zijn:

  • Ademende beschermlaag: de hydrogel vormt onmiddellijk een ademende laag op de huid, die beschermt zonder de poriën te verstoppen.
  • Versterkt het huidmicrobioom: de microbiotische hydrogel helpt het delicate evenwicht van het huidmicrobioom te versterken, wat er belangrijk is voor de gezondheid van de huid.
  • Reguleert de vochtbalans: de huid blijft gehydrateerd, waardoor droogte en irritatie worden voorkomen.
  • Geschikt voor neurodermatitis en eczeem: de hydrogel is speciaal ontwikkeld om verlichting te bieden bij aandoeningen zoals neurodermatitis en eczeem, waardoor het ideaal is voor de gevoelige huid.
  • Veilig voor jonge kinderen:  veilig te gebruiken vanaf de tweede levensmaand, wat het geschikt maakt voor de verzorging van de kwetsbare huid van baby’s en jonge kinderen.
  • Kan veelvuldig gebruikt worden: kan zo vaak als nodig worden aangebracht, zonder risico op overbelasting van de huid.

Gebruik

De Lamara MED Hydrogel is eenvoudig in gebruik en kan zo vaak als nodig op de huid worden aangebracht. Breng een dunne laag aan op de aangetaste of gevoelige huid en laat het product inwerken. De gel trekt snel in en laat een beschermende laag achter die de huid helpt om te herstellen en gezond te blijven. Dit product is bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik bij mensen met neurodermatitis, eczeem of een algemeen gevoelige huid.

De hydrogel is veilig te gebruiken vanaf de tweede levensmaand, waardoor het een ideale keuze is voor zowel kinderen als volwassenen die behoefte hebben aan een zachte, effectieve verzorging van de huid. Door de unieke combinatie van bescherming en hydratatie, helpt de Lamara MED Hydrogel om de huid in optimale conditie te houden.

 

Ingrediënten:
aqua, glycerin, lactobacillus extract filtrate, sorbitol, propylene glycol, hydroxyethylcellulose, potassium sorbate, sodium benzoate, lactic acid
50 ML 1.7 fl.oz.