Nioblu MKpro Coverstick (medium)

26.00

De Nioblu MKpro Coverstick met SPF15 is verkrijgbaar in light en medium.

Categories

Nioblu MKpro Coverstick (medium)

De Nioblu MKpro Coverstick is een concealer die uitermate geschikt is voor gevoelige huidtypen. Deze coverstick biedt een gemiddelde tot krachtige dekking, waarmee je eenvoudig kleine oneffenheden zoals roodheid, pigmentvlekken en verkleuringen kunt corrigeren. Dankzij de zachte, romige structuur is de stick bijzonder geschikt voor kwetsbare huid, zoals de rosaceahuid. De formule is mild en effectief, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik.

De coverstick laat zich soepel over de huid verdelen en is eenvoudig uit te blenden. Hierdoor kun je probleemzones effectief camoufleren zonder dat het product zich ophoopt in fijne lijntjes, rimpels of plooien van het gezicht. De concealer zorgt voor een egale dekking en creëert een matte, fluwelen finish, waardoor je huid er verzorgd en egaal uitziet.

Elk huidtype is geschikt voor deze coverstick, ongeacht of je een droge, vette of gemengde huid hebt. Daarnaast biedt de coverstick een extra bescherming met SPF15, wat helpt om je huid te beschermen tegen schadelijke Uv-stralen. Daarom past deze coverstick prima in je dagelijkse gezichtsverzorgingsroutine.

Eigenschappen van de Nioblu MKpro Coverstick:

  • Geschikt voor de rosaceahuid: de coverstick sluit perfect aan bij de rosaceabehandeling van de Rositta Kliniek en werkt optimaal in combinatie met de Rositta-methode.
  • Makkelijk aan te brengen: dankzij de zachte textuur is de concealer eenvoudig uit te blenden voor een natuurlijke finish.
  • Effectieve camouflage: verbergt oneffenheden, roodheid, pigmentvlekken en andere verkleuringen.
  • SPF15: biedt bescherming tegen Uv-stralen.
  • Geschikt voor alle huidtypes: past zich aan zowel droge als vette huidtypen aan.
  • Creëert een matte finish: laat een fluweelzachte, matte finish achter, zonder dat het product zich ophoopt in rimpels en plooien.
  • Verkrijgbaar in twee tinten: Light en Medium.

 

Ingrediënten:
Caprylic/Capric Triglyceride, C12-15 Alky Benzoate, Kaolin, Mica, Hydrogenated Lanolin, Talc, Polyethylene, Ethyihexyl Methoxycinnamate, Nylon-12, Ozokerite, Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Copernicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Tocopheryl Acetate, Phenethyl Alcohol, Caprylic Glycol, Silica, Parfum, Lecithin, Pvp, Chlorphenesin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Disodium Edta, Citric Acid, Bht; May Contain: Ci 77891, Ci 77492, Ci 77288, Ci 77491, Ci 77499

Stick 5 gram