Super trots zijn wij dat onze Rositta Kaijser is genomineerd voor de ‘Vrouw in de Media Award Drenthe 2018’! Samen met 9 andere powervrouwen uit Drenthe gaat Rositta de strijd aan. Help jij Rositta deze prijs te winnen?

Via deze link kun jij je stem uitbrengen:
www.vrouwindemedia.nl

Vanaf maandag 7 januari tot 31 januari kan er gestemd worden op de landelijke en regionale genomineerden. In de week van 4 tot en met 8 februari trekt de organisatie door het land in om in alle provincies de regionale awards uit te reiken.

Rosita Kaijser

Over de Award

De jaarlijkse Vrouw in de Media Awards zijn een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt. Met de awards willen deze organisaties vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aanmoedigen om hen vaker dat podium te bieden. Dit filmpje laat de winnaressen van de Vrouw in de Media Awards van vorig jaar zien.

Naast de landelijke Vrouw in de Media Award is er sinds twee jaar ook een Vrouw in de Media Award per provincie. Redacteuren, journalisten, programmamakers en publiek hadden tot 20 december namen voorgedragen op Vrouwindemedia.nl. Daarna is de jury aan de slag gegaan om tot een definitieve lijst met genomineerden te komen.

Wij danken u hartelijk voor uw stem!
Met vriendelijke groet, Team Rositta Kliniek Assen

Gratis Consult & Gezichtsscan

Je kunt geen reacties geven