Debby Rijnbeek coaching

Stress Coaching

Samenwerking Rositta Kliniek en Debby Rijnbeek Coaching

Coaching

Debby Rijnbeek coaching

  • Ervaar je stress, somberheid of negatieve gedachten?
  • Vind je het moeilijk om je écht te kunnen ontspannen?
  • Heb je het gevoel dat je altijd maar door moet, omdat er honderd dingen op je to-do-lijstje staan?
  • Ben je de hele dag druk in je hoofd?
  • Steeds maar moe en te weinig energie?
  • Kort lontje?

Uit onderzoek is gebleken dat stress een van de grootste triggers is voor het ontwikkelen van huidproblemen als rosacea en acné. En als je huid niet mooi is, krijg je daar vervolgens weer stress van. Herken je deze negatieve spiraal? Je zit letterlijk en figuurlijk steeds minder lekker in je vel.

Debby Rijnbeek Coaching

Rositta Kliniek heeft een prachtige, effectieve behandeling ontwikkeld voor mensen met huidproblemen als rosacea en acné. Door middel van een intensieve behandeling van het gelaat, voedingsadviezen en het gebruik van verzorgende producten worden er fantastische resultaten behaald. Maar soms komen er tijdens de behandeling ineens veel emoties naar boven, of ontdek je dat je al veel langer met mentale uitdagingen rondloopt, waardoor je moeite blijft houden om de balans in jezelf te vinden. Ook kan het volgen van deze intensieve behandeling je onzeker maken of veel doorzettingsvermogen vragen.

Debby Rijnbeek heeft meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met fysieke en mentale klachten. Als coach is het haar missie om mensen te zien voor wie ze zijn. Door te luisteren met een open mind en op een warme, betrokken manier het gesprek aan te gaan, helpt zij mensen inzien hoe ze om kunnen gaan met hun problemen, hoe ze patronen kunnen doorbreken en zo weer voluit kunnen gaan leven.

Het resultaat? Je wordt energieker, krijgt meer rust in je hoofd, gaat makkelijker om met tegenslagen en je neemt de regie over je eigen leven weer terug. Bovendien zal dit alles ten goede komen aan je huid. Kortom: je zit weer lekker in je vel!

Ervaringen van cliënten

Mensen in je omgeving begrijpen vaak niet hoe intensief het traject (bij de Rositta Kliniek) kan zijn en dat er ook mentaal het een en ander naar boven kan komen. Daarom is het ontzettend fijn dat er coaching aangeboden wordt. Debby heeft mij niet alleen bij het psychische stukje van behandeltraject kunnen helpen maar ook privé. Ik voelde mij direct op mijn gemak; er was ruimte voor alle emoties en gevoelens en ik voelde mij begrepen. Tijdens de sessies heb ik zo veel nuttige en praktische tips gekregen! Debby heeft mij echt door de laatste loodjes heen geholpen.” Celina Willemsen

“Debby’s manier van coachen is nuchter en praktisch. Ik voelde me heel erg op mijn gemak, waardoor ik alles durfde te bespreken wat me dwars zat. Ze heeft me goede inzichten gegeven en met behulp van tips, oefeningen en de soms confronterende opmerkingen voel ik mij nu veel sterker in mijn schoenen staan en heb ik weer vertrouwen in de toekomst.”

Afspraak maken

Gratis en vrijblijvend

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom in de kliniek in Rozendaal. Ook is er de mogelijkheid voor online of telefonische coaching. Net zo effectief, en je hoeft er de deur niet voor uit!

AFSPRAAK MAKEN

Contactgegevens:
Debby Rijnbeek Coaching
Rozendaalselaan 30
6891DG Rozendaal
06-27093780
info@debbyrijnbeek.nl
www.debbyrijnbeek.nl