Afkomen van rosacea? Ik kan er een boek over schrijven.

Wijna is 55 jaar en heel gelukkig getrouwd met haar man Fransjan die de hele wereld over gaat als chauffeur. Tot 1 jaar geleden werkte Wijna bij de Shell, maar omdat ze op een vaste dag op haar kleinkind past en voor haar demente moeder zorgt is ze hier mee gestopt. Sinds een paar jaar heeft ze last van rosacea en haar verhaal gaat over hoe je moet afkomen van rosacea.

Wat helpt tegen rosacea?

Ongeveer 5 jaar geleden begon Wijna de eerste problemen met haar huid te ervaren. ‘Ik was toen ongeveer 50 en sindsdien heb ik werkelijk waar elke pil, antibiotica en zalfjes geprobeerd. Soms hielp het, maar het kwam elke keer weer terug. Na een paar zware prednison kuren zag ik het niet meer zitten en ging ik alleen naar buiten als het echt moest.’ Net als iedereen die last heeft van rosacea hield Wijna niet op met verder zoeken. ‘Ik moest en zou afkomen van rosacea. Ik ben bij een homeopaat geweest, een natuurarts en zelfs een Chinese dokter! Ik kan er een heel boek over schrijven over wat ik heb gehoord en meegemaakt’.

Toeval bestaat niet..

Zo rond februari 2019 stapte Wijna in de lift in haar appartementencomplex. ‘Tegelijk stapte er iemand anders in die vroeg of ik zo’n last had van rosacea. Zij kon haar ogen niet geloven. Ik gaf aan dat het me echt heel veel pijn deed en het dag en nacht gloeit. Ze gaf me een adres in Assen door en gaf aan dat de Rositta Kliniek mij van mijn rosacea af zou kunnen helpen’.

Toch nam Wijna niet direct contact op. Doordat ze al zoveel geprobeerd had werd ze huiverig en vroeg zich af waarom dit dan wel zou helpen. De volgende dag ging ze uit eten en dit was voor Wijna de druppel die de emmer deed overlopen. ‘Tijdens het eten zat iemand de hele tijd naar mij te kijken. Ik werd hier zo onzeker van dat ik huilend naar huis ben gegaan. Dus ik aarzelde niet langer en direct de volgende ochtend belde ik de Rositta Kliniek. Dezelfde week kon ik nog langskomen voor een gratis intake en twee weken later lag ik al in de stoel. Ik was klaar voor mijn behandeltraject’.

Wijna voordat ze begon en nadat ze klaar was in de kliniek

Start rosacea behandeling

‘De eerste vier weken ben ik elke dag op en neer gegaan voor een behandeling. Daarna heb ik nog eens vier weken afgebouwd’. Op dit moment (juni 2019) komt Wijna nog 1x in de twee maanden bij ons langs voor een check. Hierbij controleren wij de status en zorgen we ervoor dat de kans dat de rosacea terugkomt wordt verkleind.

Tevreden klant

‘Het behandeltraject was voor mij echt een warm bad. Ik ben zo liefdevol ontvangen en kundig behandeld. Na twee dagen voelde ik me helemaal thuis en een compleet ander mens. Ik kan weer lachen en ergens wat drinken. Wang tegen wang knuffelen met mijn kleindochter en normaal uit mijn ogen kijken. Wat voor mij een extra cadeautje is de vriendschap met Tanja, een van de behandelaars in de kliniek. Zij heeft me tijdens het proces, maar ook nu nog, zo goed bijgestaan en geholpen dat hier een vriendschap uit ontstaan is’.

‘Niet alleen Tanja is geweldig, maar ook de rest van de dames zijn toppers. Ik heb geen last van rosacea meer en ik ben ook niet bang het terug te krijgen. Daarom zou ik de kliniek aan iedereen aanraden. Rositta’s ladies, want dat zijn het, zijn zeer kundig opgeleid, lief en zeer goed verzorgd. Rositta is zelf heel nauw betrokken. Iedereen mag en kan altijd bellen of mailen of een foto sturen. Ik kan niet anders dan vol lof spreken over de Rositta Kliniek’!

“Dus afkomen van rosacea? Ga naar de Rositta kliniek!”

Zelf ook iets doen aan jouw rosacea? Plan hieronder een vrijblijvende afspraak in en maak GRATIS een gezichtsscan.