Help ik heb rosacea..

Dit is Niccolò Bacherini. Hij werkt in Italië en maakt daar met de hand, hoge kwaliteit, muziek apparatuur. Zeven jaar geleden ontdekte hij via zijn dermatoloog dat hij rosacea had. Hij heeft werkelijk waar alles geprobeerd. Van antibiotica tot aan crèmes.  Hij heeft zelfs via zijn huisarts een crème tegen wormachtige mijt geprobeerd. Achteraf kan hij hier om lachen, maar daarna besloot hij zijn eigen koers te varen.

Online zoektocht naar rosacea behandelingen

Online ging hij op zoek naar een andere manier op van de rosacea af te komen. Toen hij een video vond op Youtube was hij verkocht. Het was een filmpje die was samengesteld uit foto’s waarin Rositta haar methode liet zien. De kliniek zat toen nog in Roswinkel. Toch duurde het nog twee jaar voordat hij naar Nederland kwam. In die tussentijd heef hij regelmatig contact gehouden met Rositta en later ook Dirk.

Op ‘vakantie’ naar de Rositta kliniek

Doordat Niccolo uit Italië komt, heeft hij zijn vakantie opgegeven voor een bezoek aan de kliniek.  ‘Ik realiseerde me dat ze erg bekwame en serieuze mensen waren. Ik koos er voor om een intensief behandeltraject van 3 weken te volgen i.p.v. een zon-zee-strand vakantie. Hier heb ik nog geen moment spijt van gehad.’

‘Op een psychologische niveau voelde ik elke dag wat meer zelfvertrouwen. Na behandelingen in de kliniek keken mensen op straat mij constant aan, want ik had zichtbare producten op mijn gezicht. Dit deed me echt helemaal niks. Ik wist dat ik beter ging worden. In plaat van me te schamen liep ik met opgeheven hoofd rond met een uitstraling van: Kijk naar mij, ik zie er zo uit omdat ik nu echt iets doe om mijn leven op orde te krijgen.

Op dit moment voel ik geen pijn meer in me gezicht. Ik ben me er van bewust dat het terug kan komen omdat dit een natuurlijk iets is. Maar met een goede behandeling, de juiste voeding en het aanpassen van een paar gewoontes heb ik een goede kans dat dit voor altijd wegblijft.

Tevreden klant

Ook over de manier hoe de mensen in de Kliniek met Nicollo omgingen hebben hem veel goed gedaan. ‘Ik ging naar Nederland zonder familie of vrienden, maar ik ben opgevangen alsof ik hun kind was.  Dit was voor mij echt heel belangrijk. Ik raad iedereen ook aan geen tijd en geld meer te verspillen aan dermatologen of andere tovenaars. Zij zullen je niet helpen, maar Rositta wel. Het enige jammere  is dat er geen kliniek in Florence is. Zet daar Tanja en Hennie aan het werkt en het loopt als een trein.’

‘Ik weet hoe je je voelt wanneer je in de spiegel kijkt en ik weet dat je excuses maakt om niet uit huis te gaan. Ook weet ik hoe vernederend jij je voelt, hoeveel jij lijdt en hoeveel problemen het geeft voor je relatie. Stop, adem even in en ga naar de Rositta kliniek.’

Ben jij er ook zeker van dat jij last hebt van een huidaandoening en wil je zeker weten of dit mogelijk rosacea is? Plan gerust een afspraak in voor een GRATIS en VRIJBLIJVENDE huidscan bij ons in de kliniek.